titulació de llicenciatura en geologia a la RLT CAIB

A l’AGEIB estem fent una revisió de la relació dels llocs de treball (RLT) de la CAIB. Esteim treballant per a fer una proposta de relació de llocs de treball específics per a la titulació de geologia, en aquells departaments o serveis on consideram que la formació en geologia aporta un coneixement imprescindible. Actualment no existeixen llocs de treball específics a la RLT.

A l’AGEIB apostam per equips multidisciplinars, amb la garantia de la permanència de la titulació en geologia en els llocs de treball de tasques específiques de la titulació. Els principals camps en els que estem treballant són:

Patrimoni natural: geodiversitat.

Residus i sols contaminats.

Recursos hídrics subterranis.

Risc Geològic.

Educació ambiental.

Avaluació Ambiental.

Comparteix

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
A l'AGEIB estem fent una revisió de la relació dels llocs de treball (RLT) de la CAIB. Esteim treballant per a fer una proposta de relació de llocs de treball específics per a la titulació de geologia, en aquells departaments o serveis on consideram que la formació en geologia aporta un coneixement imprescindible. Actualment no existeixen llocs de treball específics a la RLT.

Geodiversitat i Patrimoni Geològic.

Tot allò que no es coneix, ni s’entén ni es valora. Avui podem dir que esteim de celebració perquè s’ha donat una primera passa per al coneixement i la protecció del nostre Patrimoni Geològic.