l’AGEIB es reuneix amb El Pi – Proposta per les Illes Balears

L’AGEIB s’ha reunit amb el partit polític «El PI – Proposta per les Illes Balears».  Agraïm el seu interès. Per primera vegada en el temps d’existència de l’associació, un partit polític ens ha convidat a explicar les propostes professionals i de reconeixement de la Geologia.  

A la reunió mantinguda s’ha exposat el contingut d’una carta que es va dirigir i explicar a la Conselleria de Medi Ambient i Territori el passat octubre de 2019. Aquesta carta conté una sèrie de propostes que responen a anys de feina i recerca. És un inici de la nostra lluita per al reconeixement de la Geologia i de la professió, la qual encara ens toca reactivar en altres àmbits.

Aquí teniu l’enllaç a les propostes:

https://ageib.org/2020/01/29/propostes-per-a-la-conselleria-de-medi-ambient-i-territori-del-govern-de-les-illes-balears-en-relacio-al-reconeixement-de-la-geologia/

Comparteix

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Per primera vegada un partit polític ens ha convidat a explicar les propostes professionals de l'associació.

Geodiversitat i Patrimoni Geològic.

Tot allò que no es coneix, ni s’entén ni es valora. Avui podem dir que esteim de celebració perquè s’ha donat una primera passa per al coneixement i la protecció del nostre Patrimoni Geològic.